6th Edition - 16 May 2018
CIO Council organizează prima Conferință Națională a managerilor de IT din România PDF Print E-mail
Friday, 22 February 2013 15:14

CIO Council organizează prima Conferință Națională a managerilor de IT din România: “The future of IT, the future of profession”, la JW Marriott Grand Hotel din Capitală, pe 13 martie 2013. Evenimentul abordează subiecte cheie pentru categoria Chief Information Officers (CIO): cum vor transforma noile tehnologii (cloud computing, SAAS, SOA) departamentul de IT, evoluția bugetelor de IT în companiile româneşti, trecerea de la CIO la antreprenoriat, tendinţe și perspective.

Last Updated on Friday, 22 February 2013 15:21
Read more...
 
CIO Council Romania sustine initiativa crearii unei structuri guvernamentale CIO Office Guvernamental PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013 16:31
CIO Council Romania sustine initiativa crearii unei structuri guvernamentale moderne de management al strategiei, arhitecturilor, proceselor si structurilor de informatii, aplicatii si procesare, inclusiv pentru sustinerea profesiunile TIC la nivel guvernamental, structura similara cu CIO Council/CIO Office Guvernamental implementate in SUA, Marea Britanie sau Austria. Intiativa este sustinuta de Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania), Asociatia pentru Dezvoltarea Societatii Informationale (ADSI), Fundatia Soros Romania, de alte organizatii sau formatori de opinie (Ziarul Financiar, Agora, MarketWatch etc).

 

Aparitii in presa:

Last Updated on Wednesday, 06 February 2013 14:20
 
IT-ul va trebui să creeze viitoarea maşină cu suflet PDF Print E-mail
Wednesday, 26 September 2012 07:28

cio5La prima auzire, "Ştiinţa Complexităţii" este un termen greu şi vag în acelaşi timp, care ar putea defini practic orice aspect al vieţii umane. În esenţa lui însă, termenul defineşte o întreagă paradigmă existenţială care, deşi pare a defini prezentul, caută, de fapt, să parametrizeze în termenii gândirii umane, viitorul.

"Suntem confruntaţi în viaţa cotidiană cu provocările paradigmei mecanice a existenţei," declara profesorul doctor Florin Munteanu, membru titular al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi preşedinte fondator al Centrului pentru Studii Complexe, membrilor CIO Council cu ocazia ultimei întâlniri a acestora. "Noi, oamenii, suntem recunoscuţi ca fiind ingenioşi şi creativi, dar, iată, aproape că nu observăm problema fundamentală cu care ne confruntăm acum: schimbarea a însăşi naturii umane. Provocările cu care azi ne confruntăm ţin de mobilitate, de multiculturalitate şi de transcendenţă. Deci de o cu totul paradigmă existenţială."

Last Updated on Wednesday, 26 September 2012 07:33
Read more...
 
Ciocouncil sprijina conferinta Cyberthreats PDF Print E-mail
Tuesday, 02 October 2012 09:09

cyberthreatsSECURITATEA INFORMATICA – INTRE MANAGEMENTUL RISCURILOR OPERATIONALE SI NEVOILE DE BUSINESS

16 Octombrie 2012, Ediţia a V-a

PREZENTARE si INVITATIE DE PARTICIPARE

Conferintele Cyberthreats organizate de IBR au ajuns la editia a-Va, aniversară. Bucurandu-se anual de parteneriatul cu CIO Council, de contributia profesionala a specialistilor Serviciului Roman de Informatii, de participarea Bancii Nationale a Romaniei, a specialistilor ARB si a institutiilor bancare, a institutiilor guvernamentale, a agentiilor nationale de specialitate, a marilor firme de consultanta si audit si de suportul unor reputate firme din domeniul tehnologiei informatiei si a securitatii, aceasta editie jubiliara se va axa pe riscurile majore datorate amenintarilor mai vechi si mai noi si a metodelor de a tine pasul cu acestea, atat tehnologic, cat si organizational si procedural.

Last Updated on Tuesday, 02 October 2012 09:14
Read more...
 
Iesi din zona serverelor daca vrei sa fii CEO! PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2012 08:47

mares“Iesi din camera serverelor daca vrei sa ajungi CEO”

“Iesiti din zona serverelor daca vreti sa ajungeti CEO!” au spus la unison Marius Vacaroiu si Costi Mares, doi fosti Directori IT actualmente Chief Executive Officer Policolor, respectiv Chief Operating Officer Millennium Bank Romania, in fata membrilor CIO Council la ultimul eveniment intern, a carei tema a fost “Pasi de dezvoltare in cariera pentru un CIO”. Iesi din camera serverelor, intelege NAV, FCF si WACC, ocupa o pozitie in Shareholder’s Board si invata sa joci politic daca vrei sa conduci destinele companiei in care lucrezi.

Pornind de la dilema clasica “What’s next?”, pe care orice executiv o are odata ce a atins nivelul maxim intr-o organizatie, directorii de IT au incercat sa descopere variantele de dezvoltare in cariera. Ne mutam pe orizontala intr-o alta zona de business, atacam vertical pozitia de CEO sau intram in antreprenoriat. Pentru aceasta au adus in fata lor doi membrii ajunsi in pozitii de CEO, care sa le impartaseasca din secretele succesului si despre cum se vede IT-ul din zona de C-level.

Last Updated on Tuesday, 02 October 2012 09:15
Read more...
 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 4 of 7
 

National Conference

CIO Council National Conference 2014 - Beyond surviving: Shaping the future of IT

Speakers:
- Aurelian Sin
- Dr. Leslie Szamosi
- Violeta Ciurel
- Stephane Batoux
- Ana Radosevic

Link-uri utile

6th Edition - 16 May 2018