6th Edition - 16 May 2018
Conferinta Nationala a Managerilor de IT din Romania – a 2-a editie Beyond surviving: Shaping the future of IT PDF Print E-mail
Written by Ion Cibotaru   
Thursday, 20 February 2014 14:20

164_ciocouncilCio Council Romania si CARIERE organizeaza a 2-a editie a Conferintei Nationale a Managerilor de IT din Romania: “Beyond surviving: Shaping the future of IT”- cel mai important eveniment de business dedicat IT managerilor, CIO, COO si profesionistilor din IT. Conferinta are loc la JW Marriott Grand Hotel, pe 27 martie 2014.  

Prezentarile inedite, panelurile interactive, dar si sesiunile de group coaching si dezvoltare personala vor fi parte a programului conferintei, anume creat sa raspunda celor mai importante intrebari ale profesionistilor in IT:

- Ce inseamna pentru companii un CIO de succes?

- Cum poate deveni CIO un membru influent al bordului companiei? 

- Ce asteptari are CEO-ul de la CIO-ul sau?

- Care este profilul de CIO pe care il recruteaza astazi head hunterii?

- Care sunt cele mai mari provocari in IT ale anului 2014?

- Cum arata strategiile de tehnologie ale marilor companii pentru acest an?

Ii vom avea alaturi pe: Kostas Loukas - General Manager Microsoft Romania, Stephane Batoux - General Manager Coca-Cola HBC, membri influenti ai CIO Council Romania: Yugo Neumorni, Aurelian Sin, Calin Rangu, Felix Enescu, Bogdan Bandila, Bogdan Tudor, Laurentiu Bogdan, Daniel Gruia si multi altii.

Prima editie a Conferintei Nationale a Managerilor de IT din Romania (2013) a reunit peste 250 IT manageri, CIO, COO, profesionisti din IT si peste 20 de speakeri cu influenta in industrie.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare, accesati www.cioconference.ro.

 

 

CIO Council este Asociatia Directorilor de Tehnologia Informatiilor si Comunicatii din Romania  si reuneste peste 80 de membrii ce detin sau au detinut functia de Chief Information Officer/ Director IT in mari corporatii romanesti sau multinationale din domenii diverse de activitate.

Last Updated on Thursday, 20 February 2014 14:33
 
 

6th Edition - 16 May 2018